Bollen Energy - Plaatsing 600 zonnepanelen

Het resultaat van het plaatsen van 600 zonnepanelen bij het bedrijf Dupac in Bocholt wordt aan de hand van deze projectvideo in de kijker gezet.


Maart 2023

e montage in samenwerking met Koen Metten.

Kwispelheide - Opleiding ‘Gedragscoach & Hondentrainer’ - promovideo

Het resultaat van het plaatsen van 600 zonnepanelen bij het bedrijf Dupac in Bocholt wordt aan de hand van deze projectvideo in de kijker gezet.


Maart 2023

e montage in samenwerking met Koen Metten.

Group Ceyssens - Velodroom Heusden-Zolder

Group Ceyssens werkt mee aan de droom van elke wielrenner: de nieuwe Velodroom in Heusden-Zolder. Ze hebben dit project mogen voorzien van een vliesgevel bestaande uit aluminium buitenschrijnwerk en heldere en zonwerende beglazing.


Januari 2023

UNIZO Pelt - "Weekend van de klant"

 Om de lokale handelaars van Gemeente Pelt in de kijker te zetten tijdens Weekend van de Klant is op vraag van UNIZO Pelt deze promotievideo gemaakt.


Oktober 2022

Sezoenstrail Bocholt 2022 - Aftermovie

De officiële aftermovie voor Sezoenstrail. De beelden zijn gemaakt door mezelf. De mMontage in samenwerking met Koen Metten.


Augustus 2022

Trouwfeest - Openingsdans

De openingsdans tijdens het trouwfeest van Bieke en Wouter, vanuit de lucht opgenomen.

Promotievideo UiTPAS Pelt

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee je voordelig aan tal van cultuur-, sport-, en jeugdactiviteiten deelneemt. Deze promotievideo is voor de Gemeente Pelt gemaakt. De grondbeelden, montage en editing is uitgevoerd door Didier Coldenhoff.

BeweeG-bank in BeweeG-bos Dommelhof

Promotievideo voor Provinciaal Domein Dommelhof in Pelt. Er werd een "BeweeG-bank" geplaatst op het BeweeG-plein, wat de centrale start- en ontmoetingsplaats is van het nieuwe BeweeG-bos!

Infrastructurele ontwikkelingen op de site van Noorderhart Mariaziekenhuis

Persvideo voor Noorderhart. Een visualisatie van onze toekomstige bouwprojecten op de site van Noorderhart.

Zomerbar De Kletsbar 2022

Officiële aftermovie voor zomerbar De Kletsbar in Gemeente Hechtel-Eksel. Beelden en montage in samenwerking met Koen Metten.