Argenta Zonhoven - Opening nieuw kantoor

In augustus is Argenta Zonhoven is verhuisd naar een nieuwe locatie. Met deze video wordt het team voorgesteld en het nieuwe kantoor in de kijker gezet.


Oktober 2023e montage in samenwerking met Koen Metten.

Bollen Energy - Plaatsing 1 557 zonnepanelen

Het resultaat van het plaatsen van 1 557 zonnepanelen bij het bedrijf Berghei in Pelt wordt aan de hand van deze projectvideo in de kijker gezet.


September 2023e montage in samenwerking met Koen Metten.

De Achelse Kluis - Eerste editie Adbijmarkt

Op 4 juni organiseerde De Achelse Kluis haar eerste Adbijmarkt. Bezoekers konden er terecht bij talrijke lokale handelaars hun producten. Deze promotievideo is gemaakt als terugblik op deze eerste editie en gebruikt voor de aankondiging van de tweede editie die in Augustus 2023 zal plaatsvinden.


Juni 2023

e montage in samenwerking met Koen Metten.

Koor Noorderklanken - Workshop

Koorimprovisatie. Wat betekent het? Wat wordt van ons verwacht? Muziek maken zonder partituur in onze handen. Iets wat we niet gewoon zijn.


Maar Wilko nam hen al snel op sleeptouw en het resultaat van deze leerrijke, plezante, gezellige workshop kun je in de videocompilatie bekijken en beluisteren. 


Juli 2023e montage in samenwerking met Koen Metten.

Gemeente Pelt - Bereikbaarheid handelaars

Comfortabel, veilig en vlakbij handel en horeca parkeren in Neerpelt Centrum? Dat kan in de ondergrondse parking Forte! Met 3 video's wijst gemeente Pelt de weg wanneer je uit de richting van Hamont/Overpelt of Lommel/NoordZuid komt.


Juni 2023

e montage in samenwerking met Koen Metten.

Bollen Energy - Plaatsing 600 zonnepanelen

Het resultaat van het plaatsen van 600 zonnepanelen bij het bedrijf Dupac in Bocholt wordt aan de hand van deze projectvideo in de kijker gezet.


Maart 2023

e montage in samenwerking met Koen Metten.

Kwispelheide - Opleiding ‘Gedragscoach & Hondentrainer’ - promovideo

Het resultaat van het plaatsen van 600 zonnepanelen bij het bedrijf Dupac in Bocholt wordt aan de hand van deze projectvideo in de kijker gezet.


Maart 2023

e montage in samenwerking met Koen Metten.

Group Ceyssens - Velodroom Heusden-Zolder

Group Ceyssens werkt mee aan de droom van elke wielrenner: de nieuwe Velodroom in Heusden-Zolder. Ze hebben dit project mogen voorzien van een vliesgevel bestaande uit aluminium buitenschrijnwerk en heldere en zonwerende beglazing.


Januari 2023

UNIZO Pelt - "Weekend van de klant"

 Om de lokale handelaars van Gemeente Pelt in de kijker te zetten tijdens Weekend van de Klant is op vraag van UNIZO Pelt deze promotievideo gemaakt.


Oktober 2022

Sezoenstrail Bocholt 2022 - Aftermovie

De officiële aftermovie voor Sezoenstrail. De beelden zijn gemaakt door mezelf. De mMontage in samenwerking met Koen Metten.


Augustus 2022

Trouwfeest - Openingsdans

De openingsdans tijdens het trouwfeest van Bieke en Wouter, vanuit de lucht opgenomen.

Promotievideo UiTPAS Pelt

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee je voordelig aan tal van cultuur-, sport-, en jeugdactiviteiten deelneemt. Deze promotievideo is voor de Gemeente Pelt gemaakt. De grondbeelden, montage en editing is uitgevoerd door Didier Coldenhoff.

BeweeG-bank in BeweeG-bos Dommelhof

Promotievideo voor Provinciaal Domein Dommelhof in Pelt. Er werd een "BeweeG-bank" geplaatst op het BeweeG-plein, wat de centrale start- en ontmoetingsplaats is van het nieuwe BeweeG-bos!

Infrastructurele ontwikkelingen (Noorderhart Mariaziekenhuis)

Persvideo voor Noorderhart. Een visualisatie van onze toekomstige bouwprojecten op de site van Noorderhart.

Zomerbar De Kletsbar 2022

Officiële aftermovie voor zomerbar De Kletsbar in Gemeente Hechtel-Eksel. Beelden en montage in samenwerking met Koen Metten.