Over mij


Ik ben me gaan verdiepen in (drone)fotografie in de zomer van 2020. Dankzij versoepelingen in de regelgeving rond drones sinds 2021 heb ik deze hobby verder kunnen uitbouwen tot wat intussen mijn bijberoep met behoorlijk drukke agenda is.


Met mijn dronebeelden geef ik anderen een unieke kijk op de alledaagse dingen. Als aanvulling en met minstens zoveel plezier doe ik ook aan 'gewone' fotografie om alle details uit te lichten vanop de begane grond.


Omdat ik alles wat in de gemeente Pelt en omstreken te beleven valt in beeld probeer te brengen vind je regelmatig foto's van me terug op o.a. Fotopelt.be, Internetgazet en HAC Weekblad, HLN, .... Daarbuiten probeer ik samen te werken met lokale bedrijven om hen kwaliteitsvolle beelden te bieden die vervolgens door hen op allerlei kanalen gebruikt kunnen worden.


Je kan bij me terecht voor allerhande fotografie en videografie, gaande van sfeerbeelden voor evenementen, een fotoreportage van een (bouw)project, in de kijker zetten van (lokale) handelaars, of prachtige natuurbeelden. Dit met zowel foto- als videobeelden.

Peltenaren stoten tegenwoordig bijna dagelijks op dronebeelden van Jens Veraa

Het Laatste nieuws