Tweemaal in de prijzen


Onderonsje tussen Boslandse fotografen: David Peters en Jens Veraa winnen Bosland in Beeld 2022


Op 24 september was het zover. Tijdens de Boslandtrail, op de plaats waar elke deelnemer aankomt na een wandel- of looptocht van 50, 75 of 100km, vond de prijsuitreiking plaats van de #boslandinbeeld2022 fotowedstrijd.


Er was een publieks- en juryprijs. Met de publieksprijs worden de winnaars bepaald op het aantal likes op de afbeeldingen, de juryprijs daarentegen is een beoordelijk door een professionele fotograaf.


Waar ik vorig jaar nog zilver haalde op publieksprijs, viel ik deze keer tweemaal in de prijzen

Op de publieksprijs haalde ik de eerste plaats met 515 likes.

Op de juryprijs haalde ik brons.


Hieronder vind je de twee winnende beelden van me.


Je kan er meer over lezen op:

https://www.bosland.be/nieuws/onderonsje-tussen-boslandse-fotografen-david-peters-en-jens-veraa-winnen-bosland-in-beeld-2022/142/