Mijn favoriete beelden in de krant

Op 7 september 2021, exact 1 jaar geleden van het moment dat ik deze post doe, heeft Het Laatste Nieuws (HLN) een artikel toegewijd aan de dronebeelden die ik maak in de gemeente Pelt en omstreken.


Link naar het online (+) artikel.


De krant kopte met


Dronefotograaf Jens Veraa (31) kiest voor ons zijn favoriete beelden uit de regio

Peltenaren stoten tegenwoordig bijna dagelijks op dronebeelden van Jens Veraa. De 31-jarige creatieveling is alom aanwezig op events en plaatst zijn foto’s ook online, waar ze worden opgepikt door tal van mediakanalen. “Ik ben al lang oppervlakkig bezig met fotografie, maar ben me pas gaan verdiepen in drones tijdens de saaie coronazomer van 2020”, legt hij uit.


Hieronder de beelden die ik destijds gedeeld had naar aanleiding van het artikel.